Uitnodiging inloopbijeenkomst

Aanleg Snelfietsroute F261 Tilburg - Waalwijk

We fietsen met z’n allen steeds vaker en over langere afstanden. En dat is goed nieuws. Meer fietsen levert een positieve bijdrage aan gezondheid, het klimaat en aan een bereikbare stad. Daarom legt de gemeente Tilburg samen met de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk en de Provincie een snelfietsroute aan van Tilburg naar Waalwijk.

Aannemer Heijmans Infra B.V. heeft van gemeente Tilburg de opdracht gekregen om de snelfietsroute F261 Tilburg – Waalwijk aan te leggen. De werkzaamheden van de snelfietsroute starten in de 2e helft van 2019 en duren tot eind 2020.

 

Start werkzaamheden – fase 1

In week 35 wordt gestart met fase 1 van de aanleg van de snelfietsroute. De werkzaamheden duren ongeveer tot medio maart 2020.

Fase 1 bestaat uit:

  • de rotonde bij de Wandelboslaan
  • de Reitse Hoevenstraat ten noorden van de Wandelboslaan tot aan de Rueckertbaan.

Inloopbijeenkomst

Aannemer Heijmans Infra B.V. nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst om de uitvoeringsplannen toe lichten op:

Dinsdag 9 juli 2019 van 17.00 tot 20.00 uur Locatie: De Tongerlose Hoef Reitse Hoevenstraat 129, Tilburg

U kunt binnenlopen op een tijdstip dat het u schikt. Medewerkers van Heijmans Infra B.V. zijn aanwezig. U kunt informatie krijgen over de detailplanning, bijbehorende verkeersmaatregelen en de werkzaamheden specifiek voor uw woning of bedrijf.
Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden informeert de aannemer bewoners tevens per brief over de planning van de werkzaamheden.